Bouwbedrijf Sebze brengt brandwerende bekleding aan bij de Blankenburgverbinding (video)

Duik in het indrukwekkende project Blankenburgverbinding met Bouwbedrijf Sebze (BBS). In deze video krijg je een blik op het werk dat wordt verricht in de Maasdeltatunnel, waar BBS in samenwerking met Vogel B.V. maar liefst 24.000 m² brandwerende bekleding aanbrengt.

Ontdek de complexiteit en precisie die gepaard gaan met het aanbrengen van deze essentiële brandwerende bekleding. De Maasdeltatunnel, een belangrijk onderdeel van het grootschalige Blankenburgverbinding-project, vereist de hoogste normen op het gebied van veiligheid en bescherming.

BBS en Vogel B.V. bundelen hun expertise en werken nauw samen om deze uitdagende taak te volbrengen. Met hun vaardigheden, ervaring en toewijding zorgen ze ervoor dat de tunnel voldoet aan de strengste brandveiligheidseisen en een veilige doorgang biedt voor weggebruikers.

Laat je inspireren door de vakmanschap en het teamwork van BBS en Vogel B.V. terwijl ze de brandwerende bekleding aanbrengen in de Maasdelta tunnel. Ontdek de impact van hun werk op de veiligheid en betrouwbaarheid van dit belangrijke infrastructurele project.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Bouwbedrijf Sebze. Meer informatie