BodemBouw – Vacature machinist Bauer funderingsmachine (video)

Voor versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een machinist voor een Bauer funderingsstelling met het Cutter Soilmix systeem, voor de productie van CSM-wanden. Je komt terecht in een snel groeiend bedrijf met jonge maar ervaren medewerkers. Je werkt in een team op specialistische vastgoed- en uitliteitsbouwprojecten door het hele land. Grote en middelgrote bouw- en GWW aannemers zijn onze opdrachtgevers.

Het CSM-systeem is revolutionair, innovatief en staat eigenlijk nog maar in de startblokken. Het werk is zeer specialistisch en uniek. Jij bent verantwoordelijk voor het besturen van de Bauer CSM-stelling t.b.v. de dagelijkse productie van CSM-wanden.

Wij zoeken naar een gedreven machinist met enige technische kennis en passie voor machines. Ervaring in het besturen van een rupsstelling of (tele-)kraan is mooi meegenomen maar wij verwachten niet dat je volleert machinist bent. Je krijgt ruim de tijd om onder begeleiding de kneepjes van het machinistenvak te leren. De scholing is zowel intern door BodemBouw als extern t.b.v. het behalen van de juiste certificaten. Wij bieden een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden in een klein en hecht bedrijf waar gedreven en zeer betrokken collega’s samenwerken als een team.
______________________________________________________________________________

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar BodemBouw. Meer informatie